Ο Μέγας και Άγιος Κωνσταντίνος σε σύγχρονη πολιτική αναφορά.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ο Μέγας και Άγιος Κωνσταντίνος σε σύγχρονη πολιτική αναφορά.

  Οι δυτικοτραφείς ιστορικοί , χωρίς Ορθόδοξη Θεολογική επιστημονική κατάρτιση, μπερδεύονται με το Όραμα του Μ.Κωνσταντίνου και σαν εύκολη λύση καταλήγουν να το αμφισβητούν. Δεν γνωρίζουν ότι τα μεγάλα θαύματα που επιτελεί ο Κυρίαρχος του Σύμπαντος Μόνος Αληθινός Θεός βάζουν μια σφραγίδας σιωπής στους κοινωνούς της θεουργίας. Δεν το γνωρίζουν γιατί έχουν έλλειψη σχετικής εμπειρικής γνώσεως. Και όπως ένας ορεσίβιος που δεν γνώρισε ποτέ τον ωκεανό θα δημιουργεί παραστάσεις λανθασμένες για την εικόνα των θαλασσών έτσι και οι εκτός της αληθινής πίστης ιστορικοί δεν θα μπορέσουν ποτέ να αντιληφθούν το όραμα του Μ. Κωνσταντίνου και την διαχρονική σημασία του.


 Ο μέγας και άγιος Κωνσταντίνος είναι η παρηγοριά μας στους χαλεπούς αυτούς καιρούς. Ξεπετάχτηκε σας αστέρι πρωινό σε μια εποχή ανηθικότητας, ψεύδους, υποκρισίας και τυραννίας. Σε περίοδο άφεγγης νύχτας ειδωλομανίας και οικονομικής κατάρρευσης, όπως πάντοτε γίνεται όταν η αληθινή πίστη καταδιώκεται νόμιμα ή παράνομα. Βγήκε μέσα από το ίδιο το παλάτι του πιο στυγερού διώκτη των χριστιανών του Διοκλητιανού. Ο άγιος Θεός δεν «κολλάει» πουθενά. Μέσα από το περιβάλλον του Διοκλητιανού βγάζει ένα Κωνσταντίνο. Μέσα από το παλάτι του Φαραώ το Μέγα Μωυσή. Από την αγέλη των Φαρισαίων το Μέγα Απόστολο των Εθνών, τον Παύλο. Τον πάγκαλο Ιωσήφ από δούλο τον κάνει βασιλιά της Αιγύπτου. Θεός είναι ότι θέλει κάνει!
 Τον Πούτιν από στέλεχο της KGB τον κάνει προστάτη των Ορθοδόξων Ρώσων. Δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε κάποιο Εβραιο-μασώνο να αλλάζει ξαφνικά και να γίνεται ειλικρινά  η Δόξα της Ορθοδοξίας. Ο Τριαδικός Θεός δεν είναι ποτέ προβλέψιμος...!