Το Προσφυγικό Τσουνάμι και οι «ευλογημένες» προοπτικές.

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Το Προσφυγικό Τσουνάμι και οι «ευλογημένες» προοπτικές.


Παρατήρηση 1η. Το Ελληνικό Κράτος από την σύστασή του μέχρι σήμερα δεν παρουσίασε ποτέ  πληθυσμιακή αύξηση μέσω των γεννήσεων. Η αύξηση του πληθυσμού έγινε είτε μέσω προσαρτήσεως νέων εδαφών (Ιόνια Νησιά, Δωδεκάνησα, Μακεδονία κλπ) είτε με προσφυγικές ροές .Παλαιότερα κυρίως από την Μ. Ασία και πιο πρόσφατα από Αλβανία, Ρωσία (Πόντιοι ) κλπ
Παρατήρηση 2η.Τις τελευταίες δεκαετίες με τις
ευλογίες  όλων των Κομμάτων της Βουλής έγινε ένα εκούσιο και ακούσιο birth control του οποίου οι συνέπειες δεν έχουν καθόλου μελετηθεί σοβαρά. Η νομιμοποίηση των εκτρώσεων ή  απροϋπόθετη και ταχύτατη δυνατότητα διάλυσης του γάμου ακόμη και  από τον υπαίτιο σύζυγο  ή πλασματική χειραφέτηση της γυναίκας,  που στην πράξη λειτούργησε σε βάρος της ή κοινωνική μέσω του νόμου αναγνώριση του αισχρού πάθους της ομοφυλοφιλίας και γενικά  ή βαθύτατη ρήξη με το παρελθόν σε θέματα παιδείας, γλώσσας, κοινωνικής  αγωγής δημιούργησαν  ένα κοινωνικό χάος με ορατή  συνέπεια την βαθύτατη οικονομική κρίση και την απροκάλυπτη υποδούλωση του λαού στους ξένους τραπεζίτες και  τους συνοδοιπόρους  τους.
Παρατήρηση 3η. Η προδοτικός ρόλος των ΜΜΕ, που στην πλειοψηφία του στήριξε τις πιο πάνω επιλογές, (που για το ρόλο του αυτό  ήλθε η ώρα να πληρώσει ένα μέρος των ευθυνών του με άλλες βέβαια κατηγορίες αλλά  … «όλα και εδώ πληρώνονται ») με τον ανοιχτό πόλεμο ενάντια στην πίστη του λαού αυτού, στις ηθικές αξίας, στις εθνικές του ευαισθησίες και στη  παράδοσή του γενικά οδήγησε σε απαισιοδοξία τις μεγάλες μάζες του λαού, σε ηθική αχρωματοψία σε σύγχυση καλού και κακού και τέλος σε πλήρη εμπαιγμό της πολυθρύλητης «Λαϊκής Κυριαρχίας» όταν  το Ναι του δημοψηφίσματος  έγινε ΟΧΙ. Συνακόλουθα και πλήρη  καταστρατήγηση του Συντάγματος της Ελλάδος σε πληθώρα ειδικών περιπτώσεων.
Παρατήρηση 4η.  Δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή καμία ορατή προοπτική  για να αναστραφεί  η πορεία προς το χάος. Με αγωνία καθημερινά περιμένει ο λαός τα νέα πιο επώδυνα μέτρα χωρίς να ελπίζει σε καμία κοσμική δύναμη  ως ικανή να τον περιφρουρήσει. Πληρώνει τεράστια ποσά σε  ένα ανύπαρκτο κράτος  για να του εγγυάται καθημερινά  άπιαστα ανταλλάγματα  και  ανυπόστατη προστασία.
Παρατήρηση 5η και τελευταία. Υπάρχει Θεός, ο Ένας εν Τριόδι Προσκυνούμενος, πλήρης ελέους και δυνάμεως. Όσοι δεν πιστεύουν σε αυτή την πραγματικότητα είναι ανόητοι και παρανοϊκοί γιατί ενώ λατρεύουν την Επιστήμη αρνούνται την μέθοδό της στο θέμα της Πίστης. Η Επιστήμη λέγει ότι κάθε φυσικό ή πνευματικό γεγονός έχει μία αιτία . Ο άθεος, που δήθεν δέχεται την Επιστήμη,  σχιζοφρενικά αρνείται την επιστημονική  μέθοδο στην αναζήτηση του Θεού. Δεν πιστεύει ότι ο ορατός κόσμος  έχει Δημιουργική Αιτία. Βέβαια σε τίποτα δεν μειώνεται ή Παντοδυναμία Του, η Αγάπη Του και το Έλεός Του προς τον άνθρωπο επειδή ορισμένοι αποφάσισαν συνειδητά να είναι παρανοϊκοί. Αντίθετα μάλιστα ο Θεός την ανθρώπινη παράνοια καθώς και την δαιμονική μανία την οδηγεί κατά μία Θεϊκή μεγαλειώδη μεθόδευση προς το καλό των ανθρώπων. Με ιδιαίτερη επίσης  απολυτότητα ενεργεί ο Πανάγαθος Θεός όταν πολλοί άνθρωποι ταπεινοί προσεύχονται.
Άμα κρατήσουμε καλά στο νου μας  όσα πιο πάνω παρατηρήσαμε είμαστε σε θέση να ερμηνεύσουμε σωστά το παρόν  και να προβλέψουμε με επιτυχία  το μέλλον αυτού του τόπου γενικά αλλά και ειδικά για τις επιπτώσεις που θα επιφέρει το « Προσφυγικό Τσουνάμι  που κατέκλυσε την χώρα μας». Θα τολμήσουμε να προβλέψουμε μερικές συνέπειες  που ήδη είναι ορατές:
Συνέπεια 1η. Οι πρόσφυγες  για μια ακόμη φορά θα δημιουργήσουν αύξηση του Ελληνικού πληθυσμού όπως και στο παρελθόν και θα καλύψουν το κενό εκείνο  των παιδιών που πετάξαμε στα σκουπίδια (κυριολεκτικώς) με τις εκτρώσεις κάτω από τους πανηγυρισμούς της  Ελληνικής Πολιτικής  Ηγεσίας , των ΕΓΕΣ (ενθυμούνται οι παλαιότερα τις θριαμβολογίες κάποιας Μαργαρίτας Παπανδρέου, κάποιας  Μπουρδάρα, Τσουδερού κλπ)  και την εγκληματική ανευθυνότητα των ελλήνων γονέων και των μαιευτήρων.  Βέβαια πολλοί όψιμα ευσεβείς θα διατυπώσουν την ένσταση ότι οι Πρόσφυγες και Μετανάστες που μας ήλθαν είναι μουσουλμάνοι και ενώ τα παιδιά μας είναι  χριστιανοί. Ξεχνούν όμως αυτοί  ότι και τα παιδιά που σκοτώσαμε στις εκτρώσεις αβάπτιστα και ακοινώνητα τα στείλαμε στον άλλο κόσμο.
Συνέπεια 2η. Όποιος είναι υπέρ της ζωής είναι ο κερδισμένος και κοσμικά και οικονομικά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι πρόσφυγες θα δώσουν ώθηση στην οικονομία ή και στην εξίσου ωφέλιμη για τον τόπο σήμερα… παραοικονομία. Ο φόβος ότι θα μας πάρουν τις δουλειές είναι εντελώς αστείος  α. γιατί π.χ.  και οι Αλβανοί που ήρθαν στην Ελλάδα δεν πήραν δουλειές από κανένα εργαζόμενο αλλά από την διαβιούσα στις καφετέριες και τα συναφή στέκια αβροδίαιτο νεολαία. β. Η αύξηση του πληθυσμού αυξάνει την απασχόληση γιατί γίνεται καλύτερα η κατανομή της εργασίας και μπορούν σε ένα Κράτος με μεγάλο εργατικό δυναμικό να βρουν δουλειά και ειδικευμένοι εργάτες και επιστήμονες. Βλέπε Τουρκία (Στην περιοχή της Προύσας με πληθυσμό 2.5 εκατομμύρια δεν υπάρχει …ένας άνεργος) . Σε αντίθετη περίπτωση έχουμε υποαπασχόληση (απασχόληση δηλαδή του ειδικευμένου σε άλλες εργασίες  όχι σύμφωνα με τις γνώσεις του) ή μετανάστευση για καλύτερη τύχη σε Ευρώπη και Αμερική και γ. Υπάρχει και ένας πνευματικός νόμος που λειτουργεί παράλληλα αλλά αδυσώπητα. Σκοτώσαμε στις εκτρώσεις πολλά παιδιά μας  για να ζήσουν πλουσιότερα  τα άλλα 1 ή 2. που επιλέξαμε εμείς. Έ, όχι! Μας λέγει ο Θεός δεν θα ζήσουν καλά αυτά που επιλέξατε. Οι ψυχές των θανατωθέντων ζητούν δικαιοσύνη.  Ο Θεός είναι Θεός Δικαιοσύνης . Θα τους περιφρονήσει ο Δίκαιος;
Συνέπεια 3η. Στον Μουσουλμανικό Κόσμο η θέση της γυναίκας φαινομενικά και σύμφωνα με το Κοράνιο είναι ταπεινωτική, πλην όμως στην πράξη θα την ζήλευαν πολλές χειραφετημένες Ευρωπαίες. Έχει ένα απόλυτο δικαίωμα ανατροφής των παιδιών της, ο άνδρας έχει ευθύνη έναντι της Οικογένειας και ελέγχεται γιαυτό όχι από ένα απόμακρο Οικογενειακό Δικαστή ή από τον κοσμικό νόμο,  αλλά από τον στενό οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο. Ο σεβασμός των παιδιών προς τους γονείς και οι αμφίδρομες υποχρεώσεις είναι νόμοι καθολικά αποδεκτοί και τηρούμενοι. Η παρθενιά της γυναίκας (αλλά και του άνδρα) μέχρι το γάμο, που για την Ευρωπαία είναι κόμπλεξ και ενοχικό σύνδρομο για τη Μουσουλμάνα είναι δόξα, τιμή και ύψιστα διαφυλασσόμενο αγαθό. Δεν είναι εξάλλου το γυναικείο σώμα μέσον ευτελούς διαφήμισης καταναλωτικών προϊόντων όπως στο δυτικό Κόσμο. Δηλαδή με λίγα λόγια οι ηθικές αξίες των Μουσουλμάνων μας ξαναγυρίζουν στην ξεχασμένη χριστιανική ηθική που κυριάρχησε σχεδόν μέχρι τον 19ο αιώνα. Μετά με την πίεση της άθεης Δύσης η ανήθικη ηθική της Ευρώπης μεταμοσχεύτηκε και στην Ελλάδα. Γιαυτό και τα τουρκικά σήριαλ έχουν τόση πέραση…  Κάτι μας θυμίζουν. Έχουμε και πνευματικά λοιπόν να ωφεληθούμε από τους πρόσφυγες.
Συνέπεια 4η. Τα Τζαμιά. Θα χτιστούν και Τζαμιά και Μιναρέδες για τους πρόσφυγες. Θα ακούμε στις 5 ώρα το πρωί τον Μουεζίνη να διαλαλεί την πίστη του. Τότε θα αναλογιστούν μερικοί χριστιανοί , βαπτισμένοι « με παπά και με κουμπάρο», που δεν πατούν μετά την βάπτισή τους στην Εκκλησία, που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στα κατηχητικά κ.τ.ο. το τεράστιο λάθος τους. Τότε θα αναθεωρήσουν την υπεροψία του Πολιτικού Γάμου και την εκκοσμίκευση του θρησκευτικού . Τότε θα ξυπνήσουν και θα αναγκαστούν να επιλέξουν ή το Ισλάμ ή την Ορθόδοξη Πίστη. Τότε θα γίνουν οι χριστιανοί πιο θερμοί με την πίεση του αντίπαλου δέους. Τότε κανένας δεν θα παραπονείται ότι τον ενοχλούν οι καμπάνες που χτυπούν την Κυριακή στις 7 π.μ. αφού ήδη θα έχει ξυπνήσει από τις κραυγές του Μουεζίνη.
Συνέπεια 5η. Οι νέοι άνδρες εκ των προσφύγων αποτελούν πλέον για τις ευρωπαίες  (και για τις ελληνίδες ίσως) μια διαρκής απειλή , ως υποψήφιοι βιαστές . Αν και αυτός ο φόβος δεν φαίνεται τόσο υπαρκτός εντούτοις θα επηρεάσει τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Πρέπει να θεωρήσουμε θετική ωφέλεια το  ότι η γυναίκα θα αναγκασθεί να στραφεί προς τον άνδρα (σύζυγος ή πατέρα της) με περισσότερη εμπιστοσύνη και ο άνδρας θα αναγκαστεί  για να περιφρουρήσει  τη γυναίκας που αγαπάει να αναλάβει πιο σταθερά και μόνιμα τις ευθύνες του. Αλλά και όλη η οικογένεια που σήμερα είναι στους « πέντε ανέμους»  θα αποκτήσει από ανάγκη περισσότερη συνοχή και εσωτερική ζωή. Τα προκλητικά ντυσίματα των γυναικών «για το φόβο των Ιουδαίων= Μουσουλμάνων» θα μειωθούν και θα απομείνουν σε όσες γυναίκες δεν έχουν ηθικούς φραγμούς,   όπως γινόταν πριν μερικές δεκαετίες. Όλα ξαναγυρίζουν στην βάση τους.
Συνέπεια 6η.  Ο μέγας εκείνος πρόγονος του αγίου Γερασίμου, ο Πρωθυπουργός του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου,  Νοταράς είχε προφητικά διαμηνύσει « Καλύτερα φακιόλιον  Τουρκικόν παρά τιάρα Παπική ». Η Δύση μας έδωσε πολύ μεγαλύτερες πίκρες, περισσότερες από ότι οι ανατολικοί. Τετρακόσια χρόνοι οι Τούρκοι δεν έσφαξαν τόσους όσους οι Γερμανοί μόνον στην Ελλάδα στα 4 χρόνια της Κατοχής.  Ούτε τόσοι χριστιανοί σφάχτηκαν από τους Οθωμανούς, γιατί δεν ήθελαν να γίνουν Μουσουλμάνοι, όσοι, παπάδες μόνον, σφαγιάστηκαν με βαρβαρότερο τρόπο από την ευρωπαϊκή ιδεολογία του Κομμουνισμού στα 4 χρόνια του ελληνικού εμφυλίου, μόνο και μόνο  γιατί πίστευαν στο Χριστό. Το Μουσουλμανικό Ισλάμ για την Δύση σημαίνει ολοκληρωτική ανατροπή όλου του δυτικού Πολιτιστικού μοντέλου, των κοινωνικών αξιών, του τρόπου ζωής, της πίστης τους. Για μας όμως δεν είναι έτσι. Η Ανατολή είναι ο χώρος μας και οι άνθρωποί της δική μας άνθρωποι, είτε είναι μουσουλμάνοι , είτε χριστιανοί. Ξέρουμε να ζούμε ο ένας  κοντά στον άλλο ειρηνικά. Όπως ήταν η Συρία πριν μπούν μέσα οι Δυτικοί και τα όργανά τους (τζιχαντιστές). Γιαυτό αυτοί , στην Ευρώπη, υψώνουν τείχη στους Πρόσφυγες ενώ  εμείς τους ανοίγουμε τις καρδιές μας και τα ισχνά πορτοφόλια μας.
Βλέπουμε στα πρόσωπά τους την εικόνα του Σωτήρος Χριστού και της αγίας Μητέρας Του που έφυγαν πρόσφυγες στην Αίγυπτο.

«Είδες τον αδελφόν σου, είδες  Κύριον τον Θεό σου» μας λένε οι άγιοι.