Η Ευρώπη στο ... κόκκινο.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Η Ευρώπη στο ... κόκκινο.

Σε μια συζήτηση που είχε ο πληκτρολογών αυτές τις γραμμές με τον άγιο Πορφύριο όταν έφτασε το θέμα στα ιδεολογικά θεμέλια της σύγχρονης Ευρώπης και στον Καρλομάγνο ο γέροντας είπε : «Ποίος Κάρολος μέγας; Κάρολος μάγος! Μεγάλους λέγανε στο Μεσαίωνα τους μάγους!».
  Αν διαβάσει κανείς την Ιστορία της Ευρώπης θα καταλάβει ότι οι εξουσίες κυρίως της Κεντρικής Ευρώπης χρησιμοποίησαν σε όλες τις εποχές σε μεγάλη κλίμακα την μαγεία και τον σατανισμό. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια «μεγαλούργησε» και ο Χίτλερ. Μη έχοντας η αιρετική Δύση την προστασία της Υπερμάχου Στρατηγού, όπως η Ανατολή (που πλέον της χιλιετίας κράτησε το Κράτος «απροσμάχητο» ) , συνεργάστηκαν με τις αντίθετες δυνάμεις.
  Όλη αυτή παράδοση που επί αρκετές εκατονταετίες παρέμεινε κρυφή τώρα βγαίνει στην επιφάνεια. Ο Εωσφόρος βλέποντας ότι «λίγα είναι τα ψωμιά του» τα παίζει όλα για όλα και αυτοαποκαλύπτει τις μεθόδους του και τους ανθρώπους του. Ιδού:

« Την 1-6-16 έλαβαν χώρα στην Ελβετία τα εγκαίνια του μεγαλύτερου σιδηροδρομικού τούνελ στον κόσμο που θα συνδέει την Ελβετία με τη Βόρεια Ιταλία. Παρόντες στην τελετή οι ισχυροί ηγέτες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων η κα Μέρκελ, κ. Ολάντ,   Ρέντσι  ενώ γενικά όλη η Ευρωπαϊκή ελίτ.
Η τελετή ξεκίνησε με  συμπροσευχή (στο 7΄.10΄΄) Καθολικού Ιερέα, Ραβίνου, Μουφτή και Προτεστάντισσας Κληρικού και συνεχίστηκε με διάφορα συμβολικά δρώμενα ώστε να καταλήξει στην πιο απροκάλυπτη Σατανιστική τελετή που έχει ποτέ λάβει χώρα δημοσίως. Οι Ελβετοί οργανωτές με κάθε ωμότητα έδειξαν το όραμα των οπαδών του Εωσφόρου για τον κόσμο .Η κορύφωση της τελετής – λατρείας ξεκίνησε  (όλως τυχαίως) την 6η ώρα της τελετής (θυμίζουμε την ημερομηνία 1-6-16) παρουσιάζοντας τους εργάτες να εισέρχονται στο χώρο με στρατιωτική πειθαρχία ως άψυχα κινούμενα σώματα (ζόμπι) ( στο 5:58΄.25΄΄). Μετά από απέλπιδες κινήσεις αντίδρασής τους που καταλήγουν στην κατάρρευση των προσπαθειών τους να σκαρφαλώσουν σε έναν απότομο γκρεμό (μήπως απεικονίζεται η σισύφεια προσπάθειά τους να επιβιώσουν οικονομικά στη σύγχρονη Ευρώπη;) υποχωρούν τελικά και τη θέση τους παίρνουν ( στο 6:04΄.00΄΄) οι αστοί ευρωπαίοι πολίτες ημίγυμνοι αλλοπρόσαλλοι, σκοτισμένοι και παραδομένοι στη σάρκα και τις διεκδικήσεις. Όλοι σταματούν (στο  6:04΄.30΄΄) και ταυτιζόμενοι με τον κτύπο του τυμπάνου συμμετέχουν στην ανθρωποθυσία τριών εργατών που κρεμασμένοι ψυχορραγούν   (στο 6:06΄.06΄΄) μέχρι να πεθάνουν οπότε και εικονίζονται να γκρεμίζονται στην άβυσσο (στο 6:06΄.45΄΄).  Οι ψυχές των θυσιασμένων ανεβαίνουν προς τα πάνω (6:07΄.08΄΄) ενώ την ίδια στιγμή επί της γης συνοδευόμενος από ανδρόγυνες νύμφες κάνει την εμφάνισή του θριαμβευτικά ο ίδιος ο Εωσφόρος ικανοποιημένος από την ανθρωποθυσία!!! ( στο 6:09΄.08΄΄).  Από εδώ και πέρα το θέαμα είναι αποτρόπαιο. Ο Εωσφόρος ουρλιάζει υπό τη συνοδεία Ελβετικών κόρνων και.........».
  Όσοι γνωρίζουν τα πράγματα δίκαια υποψιάζονται ότι σε πολλά συλλογικά όργανα της Ευρώπης κατά την διάρκεια των συζητήσεων γίνονται και παρόμοιες σατανιστικές τελετές και μαγγανείες. Δεν είναι καθόλου απίθανο μετά από όσα πλέον έρχονται στην επιφάνεια ότι και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας «άλλαξε προσωπικότητα» με τέτοιες μεθοδεύσεις, όπως αρκετοί το ισχυρίζονται. Με την δημόσια άρνηση του Χριστού και την καταφρόνηση της Πίστης έγινε παιχνίδι στα χέρια αυτών των δυνάμεων που παίρνουν εξουσία επάνω του. Μπορούν έτσι να τον αναγκάσουν  όχι μόνον "τούμπες" να κάνει αλλά, αν θέλουν, «να φτύνει το πρόσωπό του»  μπροστά στη τηλεόραση.
  Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου ότι και ο αρχηγός της συγκυβέρνησης κ. Καμμένος, σαν σχηματικός – παλαιοημερολογίτης που είναι, βρίσκεται και αυτός εκτός της σωστικής Χάριτος της Μίας Αγίας Καθολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Έτσι δένει όλο το « πνευματικό παζλ» της Ελληνικής Κυβέρνησης.
 Έχουν βαλθεί λοιπόν όλοι οι δαίμονες να "ξεπατώσουν"  αυτό τον τόπο. Αλλά αποτυγχάνουν. Γιατί ακόμη κάποιοι λίγοι (ή πολλοί, ο Θεός ξέρει) κάθε μέρα με τις ταπεινές προσευχές τους ματαιώνουν τις επιθέσεις του Αντίθετου Πνεύματος, μέχρις ότου ο Παντοδύναμος να κηρύξει τη λήξη του παρόντος αιώνος, του απατεώνος.
Αυτά προς το παρόν, ώστε ,τουλάχιστον, να μπορούμε να εξηγούμε τι γίνεται γύρω μας…