Μέγα Πάσχα

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Μέγα Πάσχα

Η προδοσία του Ιούδα έγινε  μέσω χρηματισμού. Στη συνέχεια για να μην ακουστεί η Ανάσταση του Χριστού πάλι «έπεσε παραδάκι» στους φύλακες ώστε να πουν ψέματα. Σήμερα η κατασυκοφάντηση της Ορθόδοξης  Εκκλησίας του Χριστού από τα ΜΜΕ γίνεται πάλι με χρήματα. Η καταπίεση επίσης του Ελληνικού Λαού προκειμένου να δεχθεί κάθε αισχρότητα και ανηθικότητα προπαγανδίζεται με ανάλογη κατά περίπτωση χρηματοδότηση αλλά και με τραπεζο-χρηματοδοτικό καταναγκασμό μέσω των γνωστών μνημονίων.
Όλες οι αντίχριστες δυνάμεις μόνον την δύναμη του χρήματος έχουν στην διάθεσή τους. Αντίθετα ο Χριστός έχει άπειρες δυνατότητες προκειμένου να σώσει την ανθρωπότητα. Αρκεί μέσα από την ελεύθερη βούλησή τους οι άνθρωποι να το θελήσουν και να το ζητήσουν. Τότε οι χρηματοοικονομικές βαρβαρότητες είναι αναποτελεσματικές. Όπως τότε, στην μετά τον Χριστό εποχή, που 12 «ξυπόλητοι» και αγράμματοι ψαράδες κατέκτησαν τον κόσμο χωρίς λεφτά, χωρίς μεγάλα λόγια και ρητορείες (γράφε, χωρίς ΜΜΕ), χωρίς στρατούς και εξουσίες έτσι και τώρα μπορεί…
Ο Κυρίαρχος του κόσμου μόνος Αληθινός Θεός , ο Σαρκωθείς Λόγος,  μπορεί να αχρηστέψει  όλα τα καλοστημένα χρηματοοικονομικά «δόκανα» και ο Κόσμος να δεί το απρόσιτο φώς της Αναστάσεως εν Ελευθερία. Αρκεί να Του το ζητήσουμε ειλικρινά και με επίγνωση.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!