25ης Μαρτίου παραλειπόμενα.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

25ης Μαρτίου παραλειπόμενα.


Πέρασε και φέτος η Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου. Όπως πάντα μέσα σε μεγαλόστομους  πανηγυρισμούς.  Το ξεπουλημένο στους τοκογλύφους φίλους του Κρατίδιο δεν συνειδητοποίησε ακόμη, μετά από 200 περίπου χρόνια, τις αμαρτίες που κουβαλάει. Η αλήθεια απαιτεί τα εθνικά σφάλματα να λέγονται φωναχτά και ξεκάθαρα. Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 δεν ήταν απλά ένα λάθος ήταν ένα έγκλημα!
  Για να κατανοηθεί σωστά το έγκλημα του 1821 σε όλο το πλάτος και το βάθος του πρέπει να αντιληφθούμε ότι η Επανάσταση ήταν ενάντια όχι στην Οθωμανική Αρχή, όπως διατυμπανίζεται, αλλά κυρίως ενάντια σε αυτή την Ανωτάτη Αρχή του Γένους των Ρωμαίων (δηλαδή των Ορθοδόξων Χριστιανών), το Οικουμενικό Πατριαρχείο Νέας Ρώμης-Κωνσταντινούπολης που αποτελούσε τον υπ’ αρ. 2 θεσμό του Οθωμανικού Κράτους. Όποιος έχει αμφιβολία γιαυτό πρώτον πρέπει να διαβάσει τον Κοραή, την Ελληνική Νομαρχία Ανωνύμου του Έλληνα και τους υπόλοιπους «ελληνόστροφους» προπαγανδιστές του προδοτικού διαβήματος για να καταλάβει που απέβλεπαν κηρύττοντας επανάσταση και μετά να διαβάσει και τους αντίθετους. Τους λογίους του Γένους, τους υπεύθυνους εκείνους άνδρες που δεν φοβήθηκαν ποτέ στη ζωή τους, ούτε πρόδωσαν την πίστη τους στους Λατείνους και τους άθεους. Όπως ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός (παρόλο που η νεοελληνική προπαγάνδα τον ελληνοποίησε).Όπως ο μεγάλος προπονητής των Νεομαρτύρων Άγιος Αθανάσιος ο Πάριος. Όπως ο ιερομάρτυρας Πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε’  , ο Άνθιμος  Πατριάρχης της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ, ο λόγιος μοναχός Κύριλλος Λαυριώτης, ο μέγας φωτιστής της Μεσσηνίας και πνευματικός των Μαυρομιχαλαίων  όσιος Γεράσιμος Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι που ήταν ξεκάθαρα αντίθετοι με το επαναστατικό διάβημα «των λεγομένων ελλήνων» γιατί γνώριζαν ότι η ιδεολογία αυτή δομήθηκε στο περιβάλον του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, σαν μέθοδος κατάκτηση της Ανατολής. Όλοι αυτοί οι άγιοι ορθά διέβλεπαν το θλιβερό κατάντημα των ημερών μας . Η ελληνική επανάσταση είχε σκοπό, κατά την προφητική έκφραση του Ανθίμου, «να μας στερήσει κάθε ουράνιο και επίγειο πλούτο», ήτοι να μας βάλει στα μνημόνια και την συνοδεύουσα αυτά νομιμοποίηση κάθε αισχρού πάθους. Και αυτά τα έλεγε ο ευλογημένος εκείνος άνθρωπος πρίν …200 και πλέον χρόνια! 
Πόλεμος κατά του Οικουμενικού Πατριαρχείου ήταν η Ελληνική Επανάσταση. Μέσα από τις μασωνικές κατηχήσεις της Φιλικής Εταιρείας οργάνωσε ανταρτικές ομάδες αντίπαλες του Γένους και αυτό φάνηκε πολύ σύντομα. Με τον Όθωνα και τους πουλημένους επιτελείς του, όπως ο Ανδρούσης Ιωσήφ και ο Φαρμακίδης η Ελλαδική Εκκλησία αρχίζει πόλεμο ενάντια στα προπύργια της Ορθοδοξίας, τα μοναστήρια και  ανταρσία κατά της Μητέρας Εκκλησίας , του Πατριαρχείου. Το κακό αυτό παράδειγμα, τόσο της πολιτικής όσο και της θρησκευτικής ανταρσίας, το μιμήθηκαν πολύ γρήγορα Σέρβοι, Βούλγαροι, Βλάχοι (ρουμάνοι) και στις μέρες μας οι αυτοαποκαλούμενοι (κατόπιν υποδείξεων του Βατικανού) Μακεδόνες Σκοπιανοί… και ο χορός καλά κρατεί! Έτσι διαμελίστηκαν τα Βαλκάνια και άρχισαν οι πόλεμοι. Όλοι εναντίων όλων. Εκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν στα Βαλκάνια μετά το διαμελισμό της Οθωμανίας. Ποιο το κέρδος για εμάς  από την Επανάσταση του 1821;
 Τα χάσαμε όλα, ήτοι:
1. Ενώ ήμαστε , ως ηττημένοι μεν,  η δεύτερη δύναμη της Οθωμανίας, όπως ακριβώς η μεταπολεμική Γερμανία στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ) εγκαταλείψαμε το σκάφος λίγο πριν γίνουμε εμείς αφεντικά. Ενώ η Γερμανία κατόρθωσε μέσα στην  Ευρωπαϊκή Ένωση να γίνει πρώτη δύναμη εμείς, λόγω του 21, χάσαμε την ευκαιρία τότε ακριβώς που άρχισε η Οθωμανία να αλλάζει.
2. Οι Οθωμανοί Σουλτάνοι είχαν την εξουσία αλλά οι ρωμηοί είχαν όλο το πλούτο, τις τράπεζες, τα εργοστάσια, το εμπόριο, το χρήμα. Μια τεράστια αγορά πλούτου και δύναμης.
3. Η Ελληνική γλώσσα (τα ρωμαίικα), ως γλώσσα του εμπορίου της Οθωμανίας, μιλιόταν από το Εύξεινο Πόντο μέχρι τη Νιγηρία και δεν χρειαζόταν να ξέρει κανείς ξένες γλώσσες για να κυκλοφορήσει σε όλα αυτά τα λιμάνια. Ενώ σήμερα αυτή η γλώσσα δεν μιλιέται…ούτε στο Μοναστηράκι!
4.Οι χριστιανοί είχαν μια αυστηρή αλλά αρκετά τίμια εξουσία πάνω από τα κεφάλια τους, με εμφανείς τους κανόνες του Κράτους. Σκότωνε αυτό το Κράτος αλλά δεν δολοφονούσε κρυφά ούτε ανάγκαζε τους πολίτες του να αυτοκτονήσουν μόνοι τους. Είναι αλήθεια ότι πολλοί χριστιανοί θανατώθηκαν στα 400 χρόνια γιατί εγκατέλειψαν την «κρατούσα ιδεολογία», δηλαδή τη «μουσουλμανική σαρία», αλλά πάντως με δίκη (έστω και υποτυπώδη). Είναι όμως ασύγκριτα λιγότεροι από όσους ανάγκασαν οι ευρωπαίοι προστάτες  μας να αυτοκτονήσουν μέσα στα τελευταία 5 μόνον χρόνια. Αλλά, για να μην λησμονάμε, είναι επίσης λιγότεροι από αυτούς που έπνιξαν στο αίμα κατά την τετράχρονη μόνον γερμανική κατοχή οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας. Πόσο «αγία» ήταν η Οθωμανία μπροστά σε αυτούς τους ευρωπαίους συμμάχους μας!
5. Το σημαντικότερο είναι ότι η διάσπαση των Βαλκανίων που ξεκίνησε με την Ελληνική Επανάσταση ενεργοποιεί συνεχώς μέχρι σήμερα εθνικιστικές συγκρούσεις, όταν οι Μεγάλοι θέλουν να προωθήσουν τα ύποπτα και απαράδεκτα συμφέροντά τους. Όπως τώρα η κατάληψη των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Αιγαίου προϋποθέτει σύγκρουση Ελλάδος-Τουρκίας, η κατάληψη του πλούτου του Ιονίου απαιτεί σύγκρουση Ελλάδος-Αλβανίας κλπ. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν υπήρχε η Μεγάλη Οθωμανία, από τη Μουσούλη μέχρι τη Βιέννη! Μια δική μας Αυτοκρατορία!
Όταν ο Ερντογάν διακηρύττει τον Νεοοθωμανισμό οι Έλληνες, «ζυγισμένοι και στοιχισμένοι» πίσω από τους Ευρωπαίους προστάτες τους (πάντα ήμαστε ουρά τους!), εξαντλούν όλη την μικροεφυία τους σε ειρωνικά μέχρι και βλακώδη σχόλια για τον «σουλτάνο» .Δεν βρέθηκε ένας που να σκέφτεται ελεύθερα και με γνώση να διακηρύξει ότι το Οθωμανικό Κράτος το φτιάξαμε μαζί τούρκοι και ρωμιοί. Την Κρατική της δομή η Οθωμανία την πήρε από το χριστιανική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Βυζάντιο) αλλά, και καθ όλη τη διάρκεια της, οι ρωμαίοι πρόγονοί μας την εμψύχωναν με το Οικουμενικό Πατριαρχείο, τις εμπορικές πρωτοβουλίες τους και κυρίως με το Υπουργείο Εξωτερικών,που το κρατούσαν σθεναρά στα χέρια τους οι Φαναριώτες.
Κύριε Ερντογάν, μαζί με τους προγόνους μας φτειάξατε την Οθωμανία! Άρα χωρίς εμάς Νεοοθωμανία δεν γίνεται!
Δυστυχώς εμείς γίναμε με το ζόρι Έλληνες γιατί το ήθελαν ο Ναπολέοντας, ο Πάπας (ο πρώτος διδάξας να ονομάζονται οι Ανατολικοί Χριστιανοί Έλληνες)  και οι Φράγκοι. Έτσι οι τούρκοι κληρονόμησαν τα υπολείμματα της Οθωμανίας. Μέσα στο χαοτικό κόσμο που ζούμε οι ορθόδοξοι χριστιανοί ξέχασαν ότι η Ιστορία τους αρχίζει με την Σταυρική θυσία του Χριστού και την Ένδοξη Ανάστασή Του και ψάχνουν να βρουν δεκανίκια στην Προϊστορία, στο Μ. Αλέξανδρο και τους Μακεδόνες. Τελικά οι Ευρωπαίοι μέσω της ελληνοποίησης μας φόρεσαν γερά το χαλινάρι…!