Η μεγάλη πόρνη

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Η μεγάλη πόρνη

Από την Αποκάλυψη του αγίου Ιωάννου του Θεολόγου: 
«ΙΖ'1 και ήρθε ένας από τους αγγέλους που είχαν τις επτά φιάλες και μου είπε: έλα να σου δείξω την αμαρτία της μεγάλης πόρνης που κάθεται πάνω σε άφθονα νερά . Και με αυτήν εκπόρνευσαν οι άρχοντες της γης και οι κάτοικοι της γης μέθυσαν με το κρασί της πορνείας της.  Και μεταφέρθηκα πνευματικά σε μιαν έρημο και είδα μια γυναίκα να κάθεται πάνω στο θηρίο το κόκκινο, το οποίο ήταν γεμάτο βλασφημίες, και είχε επτά κεφάλια και δέκα κέρατα. και η γυναίκα που ήταν ντυμένη στα κόκκινα, πορφυρά, με χρυσάφια, μαργαριτάρια και κρατούσε χρυσό ποτήρι που ήταν γεμάτο με ακαθαρσίες της πορνεία της γης . Και το μέτωπό της ήταν γραμμένο ένα μυστήριο όνομα. "Βαβυλώνα η μεγάλη, η μητέρα όλων των πόρνων και των αηδιαστικών έργων της γης".  και είδα την γυναίκα να μεθάει από το αίμα των αγίων και των μαρτύρων του Ιησού και θαύμασα εγώ βλέποντας την.

Αυτή την "μεγάλη πόρνη" τιμάει σήμερα με μεγαλειώδη φιέστα η Βουλή των Ελλήνων με την συμμετοχή των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και την αφανή συμμετοχή και άλλων . Με τα "γύφτικα" νταούλια των ΜΜΕ.  Με την υπερήφανη χρηματοδότηση  του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Πάνδημη συμμετοχή των αρχόντων του Κόσμου στο  gay pride . Μια τελετή μίσους σε ό,τι ο Πανάγιος Θεός έφτιαξε τέλειο, αρμονικό, ερωτικά ολοκληρωμένο. Μια αποκρυφιστική τελετή κατά της χριστιανικής ανθρωπολογίας. Μια προδρομική εμφάνιση του αντιχρίστου. Έχει προφητευθεί από τον αδιάψευστο ευαγγελικό λόγο τόσο η δόξα της όσο και το τραγικό τέλος της.

«ΙΗ 16 και αυτά τα δέκα κέρατα και το θηρίο θα μισήσουν την πόρνη και θα την ερημώσουν, θα την γυμνώσουν και θα φάνε τις σάρκες της και τέλος θα την κάψουν με φωτιά. Και είδα έναν άλλο άγγελο να κατεβαίνει από τον ουρανό και φώναξε με δυνατή φωνή, "έπεσε, έπεσε , η μεγάλη Βαβυλώνα και έγινε κατοικία δαιμόνων και φυλακή κάθε ακάθαρτου πνεύματος και ακάθαρτου μισημένου όρνεου. Από το κρασί του θυμού της πορνείας της ήπιαν όλα τα έθνη και οι βασιλιάδες της γης εκπόρνευσαν με αυτήν, και οι έμποροι πλούτισαν από την δύναμη του ερωτισμού της.»

Άντε, αδέλφια, κουράγιο λίγο ακόμη και θα συντρίψει ο Χριστός, ο μόνος αληθινός Θεός, την σαπίλα αυτή για πάντα. Ζει Κύριος εις τους αιώνας!