Η Κυβερνήσεις που σκοτώνουν…

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Η Κυβερνήσεις που σκοτώνουν…


Είναι γνωστό πλέον σε όλους ότι το ιερατείο της υποκρισίας είναι το δημοσιογραφικό σινάφι και τα παπαγαλάκια του. Η γυναίκα εξουσιάζει το σώμα της, λένε. Δεν μας εξηγούν όμως γιατί μπορεί να σκοτώσει το έμβρυο και όχι το νεογνό της, που γέννησε πριν 3 λεπτά. Και αυτό είναι…σώμα της. Τη βυζαίνει, τη αναζητά, την… εξουσιάζει. Εξανίστανται όταν μια λεχώνα πετάει το παιδί της στα σκουπίδια για να… εξουσιάσει το σώμα και τη ζωή της αλλά με περισσή υποκρισία υπεραμύνονται των Εκτρώσεων.


 Αυτό λοιπόν το παρακράτος της ενημέρωσης δεν επιτρέπει σε άλλον το δικαίωμα του λόγου και δεν επιτρέπουν επίσης να γίνει τίποτα σωστό σε αυτό το τόπο. Χρησιμοποιούν όλα τα μέτρα που οι κατά καιρούς δικτάτορες επινόησαν. Την κατευθυνόμενη λαϊκή κατακραυγή (τύπου Ιράν), τη φίμωση του λόγου, την κρατική βία. Όλα αυτά τα δικτατορικά στοιχεία είχε η επέμβαση αποκαθήλωσης της ενημέρωσης κατά του εγκλήματος των Εκτρώσεων.

 Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, ως δήθεν αρμόδιος, ανέλαβε εκ μέρους της  Ελληνικής Κυβέρνησης να ολοκληρώσει την αυθαιρεσία και τον ολοκληρωτισμό. Ο συγκεκριμένος υπουργός ίσως δεν κατάλαβε ακριβώς γιατί σε αυτόν έπεσε ο κλήρος να εκφράσει το αυταρχικό πρόσωπο της Κυβέρνησης. Ας το ακούσει λοιπόν από εμάς !

Πρώτον πρέπει να μάθει ότι οι Αγιοί μας βλέπουν πολύ πιο μπροστά από ότι βλέπουν οι επιστήμονες και οι πολιτικοί. Ο Άγιος Ιάκωβος, ο νέος ασκητής, στην Εύβοια είχε αποκαλύψει δημόσια πριν πεθάνει ότι ο όσιος Ιωάννης ο Ρώσος του είχε πει με πολύ πόνο ότι το κακό στην Ελλάδα δεν θα θεραπευτεί πάρα μόνον με πόλεμο. Και βέβαια μεγαλύτερο κακό από την δολοφονία ενός  ανυπεράσπιστου εμβρύου δεν υπάρχει! Τα τελευταία αυτά γεγονότα μας αναγκάζουν να θυμηθούμε τα λόγια αυτών των αγίων. Δεν χόρτασε, λοιπόν, αυτός ο τόπος από το αίμα τόσων εκατομμυρίων ( μόνον την τελευταία 50ετια)  αδικοσκοτωμένων εμβρύων αλλά με εντολή του υπουργού Μεταφορών και της Ελληνικής Κυβέρνησης προπαγανδίζεται  η συνέχιση των εγκλημάτων μέσω της παράνομης απαγόρευσης της ενημέρωσης. Το κακό πλέον έγινε αθεράπευτο.

Και δεύτερον και τελευταίο. Μετά από όλα αυτά, κατά τα λεγόμενα  του Αγίου Ιακώβου και του οσίου Ιωάννου του Ρώσου, ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών πρέπει να ετοιμάσει τις υποδομές για να μεταφέρει σε λίγο τα… φέρετρα με τους σκοτωμένους έλληνες στρατιώτες στο πόλεμο που έρχεται ως αποτέλεσμα της ηθικής παρακμής! Αυτός είναι και για τούτο καθ΄ ύλην αρμόδιος υπουργός…