Ελλάδα χωρίς Ερντογάν

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Ελλάδα χωρίς Ερντογάν

Όσοι αντιδρούν στην αυριανή επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα χαρακτηρίζονται ως ρατσιστές. Όμως σε όλους είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ρατσισμός προς τους ξένους. Όσοι ξένοι ήλθαν εδώ βρήκαν τα πάντα, μόνο τη ψυχή μας δεν τους δώσαμε! Εντούτοις στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί ανόητοι και αρκετοί κουτοπόνηροι.  Από αυτούς είναι εκείνοι που αντιδρούν στην Επίσκεψη του τούρκου Προέδρου .
Και οι μεν ανόητοι πιστεύουν τα παραμύθια των Ευρωπαίων ότι οι τούρκοι, τάχα μόνοι τους, έκαναν τις Γενοκτονίες των χριστιανών στη Μ. Ασία και αγνοούν «εν τη αφελεία» τους ποιοι αποφάσισαν και όπλισαν τόσο τους Οθωμανούς δημίους όσο και τον Κεμάλ Ατατούρκ. Και για ποιο λόγο το έκαναν; Εδώ είναι και το μεγάλο ερώτημα!
 Οι τούρκοι ποτέ με δική τους απόφαση δεν πολέμησαν ούτε τους Ρωμηούς, ούτε τους Έλληνες. Ποτέ! Οι τούρκοι πάντα υπήρξαν τα πειθήνια όργανα των Δυτικών (Αυτών των Δυτικών που στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και στην συνέχεια στον Εμφύλιο, που οι ίδιοι προκάλεσαν, κατέσφαξαν τη μισή Ελλάδα)
Τόσο η εισβολή στην Κύπρο όσο και τα Σεπτεμβριανά στην Πόλη είναι ξεκάθαρα έργο των Άγγλων. Θυμούνται οι Κύπριοι φοιτητές που έφυγαν από την Ελλάδα για να πάνε να πολεμήσουν στην Κύπρο το 1974 ποίων καράβια τους εμπόδιζαν. Όπως επίσης θυμόταν και διηγιώταν ό Κωνσταντινοπολίτης δημοσιογράφος  Δημήτρης Καλούμενος, που κατέγραψε τις καταστροφές των Σεπτεμβριανών, πώς οι Εγγλέζοι τα προκάλεσαν. Το υπενθυμίζουμε: Την επάρατη εκείνη ημέρα , 6 Σεπτεμβρίου 1955, το μεσημέρι, έλεγε το BBC ότι μπήκε βόμβα στο σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη. Ο Πατριάρχης τηλεφώνησε στο δημοσιογράφο Καλούμενο, του είπε την πληροφορία και τον παρακάλεσε να την επαληθεύσει. Ο Καλούμενος έμαθε ότι η πληροφορία δεν ήταν -μέχρι εκείνη τη στιγμή- αληθινή. Όντως! Ο γιός του άγγλου Προξένου δεν είχε καταφέρει μέχρι τότε να βάλει τη βόμβα. Το κατάφερε το βράδυ.  Έτσι ακολούθησε το προγραμματισμένο ομαδικό έγκλημα. Όμως ο Τούρκος πάντα πρέπει να φταίει…
 Διερωτήθηκαν ποτέ αυτοί οι αφελείς γιατί κατά την Καταστροφή της Σμύρνης ενώ στο «φράγκικο μαχαλά»(που ζούσαν οι Παπικοί), ένα δρόμο πάνω από την ρωμαίικη συνοικία, δεν άνοιξε «ρουθούνι», στην άλλη πλευρά εγίνοντο φοβερά εγκλήματα με πλήρη, αδιάντροπη και φανερή κάλυψη από όλους τους Ευρωπαίους; Αυτούς τους «πολιτισμένους», που τότε μας πετούσαν στη θάλασσα, μετά μας έκαψαν στα Καλάβρυτα, και τώρα οδήγησαν 10.000 ανθρώπους στην αυτοκτονία και εκατομμύρια  στην απόγνωση με την απάνθρωπη οικονομική εκμετάλλευση αυτού του λαού.
Χαίρε, ώ χαίρε Ευρωπαϊκή Ένωση!
 Έρχεται αυτή τη στιγμή ο Ερντογάν στην Ελλάδα και οι αφελείς αυτοί είναι εναντίον του. Εναντίον του είναι και οι κουτοπόνηροι , οι «τουρκοφάγοι». Αυτοί που συντηρούν την δύναμη και τον «κορβανά» τους από την πολεμική κατά της Τουρκίας. Αυτοί που τους έχουν ορίσει οι ξένοι ως τοποτηρητές των συμφερόντων τους. Που κραυγάζουν κατά των Τούρκων για να μπορούν απερίσπαστοι εκείνοι (οι Ευρωπαίοι) και… κάποιοι άλλοι να αρπάξουν τον Εθνικό μας Πλούτο. Αυτοί που από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίζουν ή ειρωνεύονται το Νεοοθωμανό Σουλτάνο, νομίζοντας πως κάτι σημαντικό κάνουν. Αυτοί που εκμεταλλεύονται τους αφελείς, που προαναφέραμε.
Αύριο έρχεται ο Ερντογάν, ένας από τους πιο επιτυχημένους πολιτικούς της εποχής μας. Έρχεται ο Ταγίπ Ερντογάν κατόπιν Αμερικανικής εντολής, όπως μπορούμε να συμπεράνουμε από την επίσπευση της επίσκεψης μετά την επιστροφή του κ.Τσίπρα από της Η.Π.Α. Κρίμα! Η Ελλάδα έχει πολύ περισσότερα κοινά συμφέροντα με την Τουρκία παρά με την καταρρέουσα Ευρώπη και Αμερική. Έπρεπε τέτοιες πρωτοβουλίες να γίνονταν με Ελληνική απόφαση και αποκλειστικά για τα ελληνικά συμφέροντα. Χρειαζόμαστε την Τουρκία. Η Ανατολή έχει τιμιότητα και δεν ρίχνει πισώπλατες μαχαιριές όπως η Δύση. Όσοι γνώρισαν τους Τούρκους από κοντά διαπίστωσαν ότι ήμαστε ένας λαός με δύο (όχι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους) γλώσσες. Ποιος Έλληνας δεν θα εκφράσει τα πιο βαθειά του πάθη και συναισθήματα με τουρκικές λέξεις, όπως: σεβντά, μεράκι, λεβεντιά, ινάτι, καυγά, ρουσφέτι κ.α.!
Όσο και αν μας «γαργαλάνε» τον εγωισμό μας οι «γκραικογάλλοι» με το να μας γυρίζουν συνέχεια πίσω στην αρχαιότητα για να ζούμε με μύθους και να αποκοπούμε τελικά από την σύγχρονη πραγματικότητα, η Τουρκία θα μας θυμίζει τις εποχές που πορευθήκαμε μαζί. Τότε που οι Οθωμανοί είχαν την Εξουσία και Ρωμηοί τον Πλούτο. Τότε που το Οικουμενικό Πατριαρχείο, δεύτερη δύναμη της Αυτοκρατορίας,  είχε αποκλειστική εξουσία σε όλους τους χριστιανούς από τη Μουσούλη μέχρι τη Βιέννη σχεδόν. Τότε που η ρωμαίικη γλώσσα (ελληνικά), η γλώσσα του εμπορίου,  μιλιόταν σε όλα τα λιμάνια της Μεσογείου. Από τον Πόντο μέχρι τη Νιγηρία…
 Ο Ερντογάν έρχεται για να φύγει και η Ελλάδα να μείνει ξανά όπως ήταν πρίν. Χωρίς Ερντογάν, χωρίς φίλους. Υπάκουη πάντα στους Τοκογλύφους!