Covid 19 - Jesus : 1-0

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Covid 19 - Jesus : 1-0


Ένας φανατικός οπαδός του κορονοϊού έσπευσε το Πάσχα να γράψει με σπρέι στο τοίχο μιας εκκλησίας: Covid-19 Jesus 1-0! Θρίαμβος της αθεΐας.
Ο φανατικός αυτός οπαδός, όπως και οι ομοιοί του δεν μπορεί να καταλάβει ότι σε όλα τα παιχνίδια αυτού του Κόσμου υπάρχουν και κρυφές νίκες. Όπως π.χ. οι πρόεδροι των διαφόρων μεγάλων Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων εταιριών έχουν πολλές φορές συμφέρον να χάσει η ομάδα τους και κάνουν ΣΙΚΕ  παιχνίδια για άλλους σκοπούς. Ετσι και ο Χριστός έκανε με τον κορονοϊό ένα ΣΙΚΕ μάτς και έχασε. Έκλεισαν οι εκκλησίες το Πάσχα!
Οι Πρόεδροι κάποιων Π.Α.Ε. λοιπόν, με τα ΣΙΚΕ παιχνίδια, υποβιβάζουν την ομάδα τους, ρίχνουν τις τιμές των μετοχών  και τις αγοράζουν « μπιρ παρά» από τους άσχετους μεγαλομέτοχους η μικρομετόχους . Στη συνέχεια τις μοιράζουν  σε δικούς τους ανθρώπους και όταν πετύχουν στο σκοπό τους και αποκτήσουν την απόλυτη πλειοψηφία των μετοχών ανεβάζουν την ομάδα τους στη πρώτη κατηγορία, την κάνουν Πρωταθλήτρια και ακόμη πιο πέρα…
 Έτσι και ο Χριστός με το  δικό του ΣΙΚΕ παιχνίδι θα αδειάσει την Εκκλησία Του από καιροσκόπους και άσχετους, θα ξεφορτωθεί και το μεγαλομέτοχο που λέγεται Ελληνικό Κράτος και θα ανέβει γρήγορα κατηγορίες για να κυριαρχήσει σε όλο τον Κόσμο.
Covid-19- Jesus 1-0. Σωστά το έγραψες ,παληκάρι, έξω από την Εκκλησία ! Μόνον που δεν κατάλαβες τι παίζεται μέσα...